GTA Trilogy için Remake geliştiriliyor!

Rockstar Games şirketi, Grand Theft Auto: 3, Grand Theft Auto: Vice City ve Grand Theft Auto: San Andreas oyunlarını içeren “GTA Trilogy” için Remake yapma peşinde. Remake PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, Stadia, iOS ve Android platformlarına çıkacak.

Remake’in Unreal Engine’de “yeni ve eski grafiklerin” bir karışımı kullanılarak geliştirildiği bildiriliyor ve bazı görsellerin onlara klasik bir Grand Theft Auto oyununun ağır şekilde modlanmış bir versiyonunu hatırlattığını belirtiyor. Kullanıcı arayüzü de güncellenecek, ama aynı klasik şekilde kalacak.

Oynanış detayları paylaşılmazken, Remake yapılacak oyunlar hakkında “Orijinal hallerine oldukça yakın kalacaklar” denildi.

Öte yandan, bazı içerik değişikliklerini yapılacağı ve oyunun bazı yönlerini modernleştirme çabasının olacağı da basına düşen haberler arasında.

Rockstar Games şirketi, 2020 Ekim ayında, Grand Theft Auto: V oyununun 2021 11 Kasım tarihinde PS5 ve Xbox Series platformlarına özel yeni nesil versiyonlarının çıkacağını duyurmuştu.

Remake versiyonu yapılacak yeni üçlemenin tek bir pakette olacağını ve sadece dijital olarak satılacakları belirtildi.

Rockstar, aynı zamanda Red Dead Redemption’un yeni nesil versiyonunu yapmayı planlıyor. Rockstar, bunu yapıp yapmamanın GTA Trilogy Remake’in başarısına bağlı olacağını belirtti.

Kaynak: 
https://www.gematsu.com

Yazar Hakkında

Back To Top