Dünya Genelinde Satılan PlayStation 5 Sayısı 10 Milyonu Geçti!

En son Nisan ayında 7,8 milyon satış adedi rakamını açıklayan Sony, son oyun konsolu PlayStation 5’in 10 milyon barajını geçtiğini duyurdu.

Çıktığı dönemde tedarik ve stok taleplerine yetişilemeyen ürünün geliştiricisi Sony, oyuncuları büyüleyen bir oyun deneyimi sunmaya çalıştıklarını ve bunla gurur duyduklarını belirtiyor.

PlayStation 5 lansman oyunlarına da dair bilgileri de aktaran Sony’nin son açıklamalarına göre Spider-Man: Miles Morales, Kasım’da başladığı serüveninde 6,5 milyondan fazla satış rakamına ulaştı. Geçtiğimiz ay oyuncularla buluşan Ratchet & Clank: Rift Apart, 1,1 milyondan fazla satmayı başardı. Returnal de lansmandan bu yana 560 binden fazla sattı.

Gelecek süreç için PlayStation Studios tarafıdan duyurulacak oyunlar arasındaysa Polyphony Digital’den Gran Turismo 7, Santa Monica Studios’tan yeni God of War ve Guerrilla Games’ten Horizon Forbidden West yer alıyor.

Kaynak: 
LOG dergisi

Yazar Hakkında

1999 yılından beridir donanım ve yazılım ile uğraşıyor. İlk olarak abisinin yanında bu işlere merak salan PossibleTurco zaman içerisinde kendini geliştirerek birçok bilgi edindi. Bu bilgilerini ise yeni yeni insanlara sunuyor. Yardımsever ve heyecanlı bir insandır.
Back To Top