Apple MagSafe Battery Pack tanıtıldı

Apple’ın iPhone 12 ile getirdiği yeni teknoloji MagSafe’in parçası yeni bir ürün kullanıcıların beğenisine sunuldu. iPhone 12 için kablosuz ve taşınabilir powerbank olan MagSafe Battery Pack’in özelliklerine yakından bakalım.

Telefonların arkasına manyetik olarak yapılabilen bu ürün 5W gücündeki iletim kapasitesiyle ek kullanım süresi sağlıyor. Apple’ın MagSafe Battery Pack için anlattıklarını birinci elden dinleyelim:

“MagSafe Battery Pack’i iPhone 12’nize takmak yalnızca bir çocuk oyuncağı. Ölçüleriyle kusursuz olan bu ürün, hareket esnasındaki şarj ihtiyacını karşılamakta, kompakt ve ayrılmaz yapısıyla şarj işlemini güvenli kılmakta.”

Boyutlarıyla iPhone 12 mini’yi tam olarak saran MagSafe Battery Pack’in 1460 mAh‘lık bataryası; USB-C ile değil, bir Apple klasiği olarak Lightning ile şarj edilebiliyor. Buna ek yine Apple’dan bekleneceği gibi kutusundan şarj kablosu çıkmıyor.

Fiyatı ne kadar?

Yurt dışı fiyatı 99 USD olan MagSafe Battery Pack’in ülkemiz satış fiyatı ise 1079 TL olarak belirlendi. Eylül ayında tanıtılacak iPhone 13 serisiyle de uyumlu olacak.

Kaynak: 
Apple resmî mağazası

Yazar Hakkında

1999 yılından beridir donanım ve yazılım ile uğraşıyor. İlk olarak abisinin yanında bu işlere merak salan PossibleTurco zaman içerisinde kendini geliştirerek birçok bilgi edindi. Bu bilgilerini ise yeni yeni insanlara sunuyor. Yardımsever ve heyecanlı bir insandır.
Back To Top