Galaxy Z Fold 3, S Pen Pro desteği ile gelebilir!

Samsung’un 11 Ağustos’ta gerçekleşek Unpacked etkinliğinde tanıtılması beklenen ürünlerden biri olan Galaxy Z Fold 3’le ilgili önemli bir var. Firmanın katlanabilir serisi telefonları artık kalem desteğiyle geliyor olabilir.

Samsung’un mobil cihazlar için ürettiği kalemlerden S Pen Pro’nun olası kutusundaki bir detay göze çarpıyor. Arka kapakta yer alan FCC (Amerikan, Federal İletişim Kurumu, teknolojik aletlerin devlet tarafınca kabul görülmesi ile ilgili kurum) adına yer alan listede şu ana kadarki cihazlara ek olarak bir de Fold 3’ün yer aldığı görülüyor.

Galaxy

Bluetooth Low Energy bulunduran bu kalem USB-C portuyla şarj edilebilir bir 100 mAh bataryaya sahip. Telefon veya tabletiniz üzerinde çizim ve çeşitli fonksiyonları yerine getirebilmenize olanak sağlayan S Pen Pro önümüzdeki günlerde tanıtılması beklelen katlanabilir ürünlerde de kullanılabilir olacak.

Kaynak: 
GSMArena

Yazar Hakkında

1999 yılından beridir donanım ve yazılım ile uğraşıyor. İlk olarak abisinin yanında bu işlere merak salan PossibleTurco zaman içerisinde kendini geliştirerek birçok bilgi edindi. Bu bilgilerini ise yeni yeni insanlara sunuyor. Yardımsever ve heyecanlı bir insandır.
Back To Top