OnePlus Yeni Mithril Buds Pro’yu Piyasaya Sürdü

OnePlus Buds Pro kulaklıkları ilk olarak siyah ve beyaz renklerde duyurulmuştu. Bugün OnePlus 10 Pro amiral gemisinin piyasaya sürülmesinin ardından, TWS kulaklıkları üçüncü bir renk olan Mithril de tanıtıldı. Yüzüklerin Efendisi’ne aşina olmayanlar için Mithril, Orta Dünya’da o parlak zırhları yapmak için kullandıkları parlak metaldir.

Yeni sürüm, çift tonlu mat siyah ve beyaz seçeneklerinin aksine baştan sona aynı kaplamaya sahip. Kauçuk uç eşleşen bir renge sahiptir.

Kaplama, belirgin bir metalik etki ekleyerek NCVM (iletken olmayan vakumlu metalizasyon) teknolojisi ile yapılmıştır. Ayrıca buds’ların ve kasanın üzerinde parmak izine dayanıklı bir kaplama bulunurken, tüm dokunmatik işlevler korunur.

Görünüm hariç, OnePlus hiçbir şeyi değiştirmedi. İçeride aynı 11 mm dinamik sürücüleri ve SBC, AAC, LHDC v3 kodek desteği ile Bluetooth 5.2 bağlantısını elde edersiniz.

OnePlus Buds Pro’nun Mithril varyantı 699 CNY (110$/95€) promosyon fiyatıyla piyasaya sürüldü ancak şimdi 799 CNY (125$/110€) resmi perakende fiyatına geri döndü.

Kaynak: 
GSMArena

Yazar Hakkında

Back To Top