iPhone 13’ün tasarımı sızdırıldı

Apple’ın Eylül ayında tanıtması beklenilen iPhone 13 serisinin kamera yerleşimi tasarımları sızdırıldı.

iPhone 13 modellerinin tanıtımına yaklaştıkça eldeki veriler de artıyor. Apple, iPhone 11 ve 12’de iki senedir kullandığı arka kamera yerleşiminde ufak bir değişime gitmiş gibi görünüyor zira baz 13 modelinde çapraz bir yerleşim göze çarpmakta.

Soldan sağa; iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13 ve iPhone 13 mini

Burada dikkat çekici bir diğer nokta da 13 mini’nin var oluşu. 12 mini’de ilk kez bu kavramı kullanan ve bu modeli çıkaran Apple’ın her ne kadar başarısız olduğu ve satışlarının az olduğu sebebiyle üretimini durduracağı söylense de mini modelini devam ettirme planı olabilir.

Bu görüntüler ise şimdiden kılıf üreticileri tarafından hazırlanmış iPhone 13 kılıflarının 12 serisi üzerindeki duruşu. Kamera haricinde herhangi bir değişiklik olmadığı belirtiliyor, yani butonlar ve kasa iPhone 13’te aynı kalacak.

Yazar Hakkında

1999 yılından beridir donanım ve yazılım ile uğraşıyor. İlk olarak abisinin yanında bu işlere merak salan PossibleTurco zaman içerisinde kendini geliştirerek birçok bilgi edindi. Bu bilgilerini ise yeni yeni insanlara sunuyor. Yardımsever ve heyecanlı bir insandır.
Back To Top