Windows 11 İçin Geri Sayım Başladı

Microsoft tarafından yarın tanıtılması beklenen Windows 11 için geri sayım başladı. Microsoft, resmi Twitter hesabından ilgiyi artırmak için yeni paylaşımlar da bulundu.

Microsoft’un paylaştığı video oldukça ilginç. Video da bir kız kameraya doğru yüzünü çeviriyor ve ardından kamera gözlerine odaklanıyor. Kızın gözüne baktığımız da ise Windows 11’in duvar kağıdını görmekteyiz.

Windows 11

Bu duvar kağıdını geçen hafta sızdırılan Windows 11 yapısında görmüştük. Varsayılan olarak bu duvar kağıdı geliyordu. Video da ise bu duvar kağıdını kızın gözlerinin üzerinde görmekteyiz. Bu ise artık resmen Windows 11’in doğrulandığını belirtmekte.

İkinci paylaşımda ise kamera bir adamın kulağına doğru odaklanmakta. Burada Microsoft bizlere “Windows 11’i sık sık duyacaksınız” mesajı mı vermeye çalışır bilinmez ama çok daha garip bir video açıkçası.

Windows 11 Yarın Tanıtılıyor

Yarın yapılacak BUILD konferansında, CEO Satya Nadella’nın yeni Windows sürümünü tanıtması bekleniyor. Tabii tanıtım öncesi internet üzerinde Windows 11 ile ilgili birçok mizahi görsel dolaşmakta.

Özellikle Windows 11’in sızan yapısında çok köklü değişiklikler olmadığı için birçok kullanıcı hayal kırıklığına uğramıştı. Windows 10 ile aşırı benzer olmasından ötürü birçok kullanıcı da bunu kendi mizah şekli ile internet üzerinde yorumluyor.

Windows 11’e geçişin ücretsiz olacağı söylentilerini de belirtelim. Windows 7, 8.1 ve 10 lisansı bulunan kişiler, büyük ihtimalle ücretsiz olarak Windows 11’e geçebilecek. Yarın en yeni gelişmeleri sizlere aktaracağız.

Yazar Hakkında

1999 yılından beridir donanım ve yazılım ile uğraşıyor. İlk olarak abisinin yanında bu işlere merak salan PossibleTurco zaman içerisinde kendini geliştirerek birçok bilgi edindi. Bu bilgilerini ise yeni yeni insanlara sunuyor. Yardımsever ve heyecanlı bir insandır.
Back To Top