Cyberpunk 2077, PlayStation Store’a Geri Döndü

Daha fazla hata düzeltmesi ve yeni jenerasyon güncellemesi yolda.

Beklendiği üzere Cyberpunk 2077, PlayStation Store’dan kaldırılmasından 6 ay ardından, bugün PlayStation Store’a geri döndü. Geliştiricinin attığı Tweet’te PS4 kullanıcıları için “Standart PS4 kullanıcıları performans sorunları ile karşılaşabilir, stabiliteyi arttırmak için hala uğraşıyoruz.” uyarısı bulunuyor ve şu cümleleri de ekliyorlar: “En iyi deneyimi PS4 Pro ve PS5 sağlayacaktır.”

Sony’nin kendi Cyberpunk 2077 listelemesinde de benzer bir uyarı var ve PS4 sahiplerini oyunu satın almaktan caydırmak için bir adım daha ileri gidiyor. Sony’nin listelemesinde, “PS4 sistemlerinde kullanım için satın alınması önerilmez” şeklinde uyarı bulunuyor ve şu cümleleri de ekliyorlar: “PlayStation’daki en iyi Cyberpunk deneyimi için PS4 Pro ve PS5 sistemlerinde oynayın.”

Cyberpunk 2077, Aralık ayında son nesil Xbox One ve PlayStation 4 konsollarında ciddi teknik sorunlarla çıkış yapmıştı. Tüm platformlarda birden fazla hata ve aksaklık vardı ancak en ciddi sorunlar Xbox One ve PS4 bulunuyordu. Microsoft, kendi Xbox mağazasına bir uyarı etiketi eklerken, Sony, Cyberpunk 2077’yi mağazasından, çıkışından bir hafta sonra tamamen kaldırdı.

PS4 için fiziksel disk sürümünü satın almakta özgürsünüz ancak dijital sürümün olmaması Xbox, PC ve PlayStation’da satışları düşürebilirdi. CD Projekt Red, Cyberpunk 2077’nin birçok sorununu kademeli olarak düzeltiyor ancak Xbox One ve PS4 sürümlerinde hala yapılması gereken çok iş olduğu açık. Cyberpunk 2077 için 2021’in ikinci yarısında ücretsiz bir yeni nesil yükseltme sunulacak ve yıl boyunca daha fazla düzeltme yapılacak.

Yazar Hakkında

Back To Top