GIGABYTE, Fansız Chipset Soğutmalı Yeni X570S Anakartlarını Piyasaya Sunuyor

Anakartların, Ekran kartlarının, donanım çözümlerinin liderlerinden olan GIGABYTE, X570S serisi anakartları ile yakın zamanda piyasaya sürülen AMD Ryzen 5000 serisinin potansiyelini ortaya çıkartmak için hazırladı. Gelişmiş DrMOS doğrudan güç tasarımı ve stabilite için 6 katmanlı PCB. Tüm seri yeni bir thermal chipset tasarımı, 4’e kadar çıkan PCIe Express 4.0 M.2 slotu ve M.2 Thermal Guard III ile gelecek. M.2 Slotlarının saniyede 7000MB/s hızına ulaşmasına, ve iyi bir soğtuma performansı sağlıyor.

Bu serinin amiral gemisi olan, X570S Aorus Master, daha iyi güç yönetimi ve hız aşırtma performansı için 16 fazlı doğrudan dijital güç ile donatılmış. Fins-Array II Stacked Fins Heatsink, Direct Touch Heatpipe II ve Smart Fan 6 ile yeni GIGABYTE anakartlar yük altında daha iyi soğtuma ve performans imkanı sunuyor. Ayrıca GIGABYTE Active OC Turner teknolojisi, daha esnek bir performans vermek içni bazı anakartlara enjekte edildi.

AMD’nin kurumsal başkan yardımcısı ve müşteri bileşenleri iş birimi genel müdürü Chris Kilburn, ” AMD yeni ve yenilikçi X570 anakartlarının piyasaya sürülmesi ve AM4 platforuma daha fazla teklif getirilmesinden dolayı heyecanlı. Bu yeni anakartlar Ryzen 5000 serisi işlemcilerin çığır açan performansını sergilemeye devam ederek meraklılar, oyuncular ve içerik üreticileri için potansiyeli en üst düzeye çıkaracak.”

Yazar Hakkında

Back To Top