MIUI 13, Xiaomi 12 ve Watch S1 ile Birlikte Çıkış Yapacak

Xiaomi, 28 Aralık yarın 12 serisini tanıtacak. Weibo’daki bir dizi gönderide marka, yeni MIUI 13’ün amiral gemileriyle birlikte piyasaya sürüleceğini ve iş profesyonelleri için Xiaomi Watch S1 adlı yeni bir üst düzey akıllı saatin piyasaya sürüleceğini doğruladı.

Xiaomi Watch S1, MIUI 13 Pad, MIUI 13 tanıtımları

MIUI 13’ün tabletler için ayrı bir sürümü olacak ve şaşırtıcı olmayan bir şekilde MIUI 13 Pad olarak adlandırılacak. Biri büyük arka planda ve en az iki tane daha kayan pencerede olmak üzere ikiden fazla uygulama için çoklu göreve izin verecek. Normal boyutlu MIUI 13’ün MIUI 12.5’e göre hafif bir yükseltme olması bekleniyor ve bazı markaların belirli sayıların sembolleri konusunda ne kadar gergin olduğu göz önüne alındığında Xiaomi’nin 13 numarayı kullanmasına gerçekten şaşırdık.

Watch S1’den bahsetmişken, dairesel bir ekrana ve sağ tarafta iki düğmeye sahip olacak. Xiaomi, Weibo’da “her durumda zarif ve güçlü” olacağını söyledi ve bu pazarlama dilinin arkasında gerçek hayattan hangi özelliğin saklandığını bilmesek de LTE özelliklerine sahip ilk Xiaomi giyilebilir olmasını bekliyoruz.

Kaynak: 
GSMArena

Yazar Hakkında

Back To Top