OnePlus, ANC ve Daha Uzun Pil Ömrüne Sahip Buds Z2’yi Duyurdu

OnePlus geçen yıl çıkış yapan düşük fiyatlı Buds Z’nin yeni modelini duyurdu. Buds Z2 her ne kadar ilk sürüme çok benzese de büyük yenilikler getirmekte. Bunlardan bir tanesi de aktif gürültü engelleme.

OnePlus’ın bu yılki bütçe dostu TWS’leri hem ANC’ye hem de daha uzun pil ömrüne sahip. Şirket ANC ile 5 saat, ANC olmadan 7 saat kullanım ömrü söylemekte. Her kulaklıktaki 40 mAh batarya bu kadar ömrü kullanıcıya sunuyor. Şarj kutusu ise 520 mAh bataryaya sahip ve USB-C ile şarj olmakta. Kulaklıkları 10 dakikada 5 saat kullanım ömrü sunabilecek kadar şarj edebiliyor.

Çevrenizden haberdar olmanız gerektiğinde bir an için ANC’yi kesen bir Şeffaflık Modu da mevcuttur.

Şirket, Buds Pro’da bulunan aynı 11 mm dinamik sürücülerin burada da mevcut olduğunu söylediğinden, ses kalitesi açısından Buds Z2 ve Buds Pro arasında oldukça küçük bir fark olmalı.

İşin zor yanı, tıpkı diğer OnePlus Buds’lar gibi bunların da OnePlus telefonlarla daha iyi entegrasyon sağlaması. Ancak farklı bir marka veya iPhone kullanıyorsanız, HeyMelody uygulamasını kullanarak ayarları inceleyebilirsiniz.

Bir çift Buds Z2 için istenen fiyat ABD’de 99$, Avrupa’da 99€’dur. Mevcut tek renk seçeneği inci beyazıdır. Obsidyen siyahı da yolda ancak önümüzdeki yıl içinde satışa sunulacak. Kullanılabilirlik bugün başlıyor.

Kaynak: 
GSMArena

Yazar Hakkında

Back To Top