Haylou GT1 Plus TWS İncelemesi

Selam, bugün GT1 Plus’ın incelemesini yapacağım. Ürünü Çiçeksepeti üzerinden “EGALAKSİ” adlı satıcıdan 140 liraya aldım. Taksitle aldığım için 150 lira tuttu. MNG Kargo ile 2 günde geldi.

Kutu ve kutu içeriği​

1632059849474.png

İçinden şarj kutusu, kulaklıklar ve 4 tane yedek silikon çıkıyor. Bir de kullanım kılavuzu vardı ama pek önemli değil. Ek olarak şarj kablosu da var.

1632059983639.png

Tasarım ve çalışma mantığı​

Öncelikle tasarımı bence güzel olmuş. Yukarıdaki fotoğrafta da görebileceğiniz gibi şık ve sade. Kutusunda mıknatıs var ve hangisini koyacağınız yer belli. Mıknatıslar sadece o yön doğruysa çalışıyor.
Çalışma mantığına gelirsek, kutudan çıkardığınız gibi ışıkları beyaz yanıyor ve Bluetooth ile bir tanesini bağlıyorsunuz. Sonra da diğeri ile Sync olup bağlanıyorlar.
Arka kısmına uzun bastığınız zaman kapanıyor ve açılıyor. Bir kez bastığınız zaman şarkı duruyor. Uzun değil de biraz kısa basarsanız Google Asistan açılıyor.
Ayrıca kulağa rahat oturup rahatsız etmiyor.

31WxgQhI9MS._AC_SY350_.jpg

Ses kalitesi​

Açıkçası kendi kulaklığım olan Gamenote H2016D’den pek farklı hissettirmedi. Ses kalitesi ona yakın diyebilirim. Hiçbir zaman rahatsızlık vermedi. Ses kalitesi yönünden puanım 10/10.

Mikrofon kalitesi​

Mikrofonu aşırı kötü arkadaşlar. Discord’da sesliye girdiğim zaman arkadaşlarım tanıyamadı. Mikrofon önemliyse almayın. Ben kullanmayacağım için sorun değil.

Şarj süresi​

Çoğu zaman full ses dinlemiyordum ama bazen full sese aldığım oldu, ona rağmen yaklaşık 5-6 saat gidiyor. Zaten bataryası küçük olduğu için aşırı hızlı doluyor şarjı. Şarj süresi de tatmin etti.

Karşılaştığım problemler​

Daha hiç problemle karşılaşmasam da şunu eklemek istiyorum. Bazen ilk kulaklığı bağladığım zaman diğer kulaklık bağlanmayıp kapanıyor. Bunun çözümünü de kutuya tekrar koyup çıkartmakta buldum.

Sonuç​

Bütçeniz 200TL civarı ise önerebilirim. Ben cidden memnunum.

Yazar Hakkında

Back To Top