Samsung Galaxy UNPACKED Etkinliğinin Tarihi Açıklandı

Bu yıl yapılan MWC 2021 etkinliğinin ardından Samsung, yeni cihazlarını tanıtacağı UNPACKED etkinliğinin tarihini açıkladı. Detaylar haberimizde.

Samsung her yıl yeni cihazlarını tanıtmak için UNPACKED adında bir etkinlik düzenlemektedir. Bu etkinlikte yeni telefon ve saat modellerini duyurmaktadır. Bu yıl UNPACKED etkinliği 11 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirilecek. Samsung’un resmi web sitesi ve Youtube kanalından etkinlik izlenebilecek.

Etkinlikte Tanıtılacak Ürünler ve Sızıntılar

UNPACKED

Bu etkinlikte Samsung’un Z Fold3, Z Flip3, Buds2 ve Watch4’ü tanıtması bekleniyor. Ayrıca etkinlik den önce internete Watch4 ve Buds2 ile ilgili birtakım görseller sızmıştı.

Bu görsellerden de Watch4 ve Buds2’nin tasarımı hakkında az çok bilgi sahibi olmuştuk. Tanıtım sonrası en sıcak gelişmeleri sizlere ileteceğiz. Ek olarak tanıtımın 10:00 EST’de yani Türkiye saatiyle 17:00’da yapılacağını belirtelim.

Kaynak: 
GSMARENA

Yazar Hakkında

1999 yılından beridir donanım ve yazılım ile uğraşıyor. İlk olarak abisinin yanında bu işlere merak salan PossibleTurco zaman içerisinde kendini geliştirerek birçok bilgi edindi. Bu bilgilerini ise yeni yeni insanlara sunuyor. Yardımsever ve heyecanlı bir insandır.
Back To Top