GeForce NOW by Game+ Fiyatına İndirim

GeForce NOW

GeForce NOW, bu yıl Turkcell tarafından Game+ adı altında ülkemize getirtilmişti. Ülkemize açılan sunucular ile Türkiye’de bulunan oyuncuların daha düşük gecikme süreleri alması hedefleniyordu. Lakin açıklanan yüksek fiyatlardan ötürü birçok oyuncu tarafından tepki çekmiş ve ağır eleştirilere maruz kalmıştı. Geçtiğimiz saatlerde fiyatlar için yeni bir indirim haberi geldi.

Üç Aylık Üyelik İçin Yeni Fiyat

GeForce NOW

Yapılan açıklamaya göre artık GeForce NOW için 3 aylık üyelik 179,7 TL oldu. Yani aylık 59,9 TL’ye denk gelmekte. Normalde bu servisin bir ücretsiz aboneliği ve aylık 75 TL’lik abonelik paketi bulunuyordu. Yapılan açıklamalara göre üç aylık üyelik sınırlı bir süreliğine 179,7 TL oldu.

Bu kampanyanın en güzel yanı ise üç aylık kampanyalı fiyattan abone olunca ve aboneliğinizin bitiminde, aynı fiyattan tekrar abone olabileceksiniz.

Kaynak: http://dhbr.co/bDpr

Yazar Hakkında

1999 yılından beridir donanım ve yazılım ile uğraşıyor. İlk olarak abisinin yanında bu işlere merak salan PossibleTurco zaman içerisinde kendini geliştirerek birçok bilgi edindi. Bu bilgilerini ise yeni yeni insanlara sunuyor. Yardımsever ve heyecanlı bir insandır.
Back To Top