Android Telefonunuzu Değiştirin, Android İçin Hızlı ve Farklı 5 Launcher

Android telefonlar daha az güncelleme alsa da çok farklı özelleştirme seçeneklerine sahipler. Bu seçeneklerden birisi de sistemin ana ekranını yani başlatıcısını tamamen değiştirmek, bu yazıda Android telefonlar için kullanılabilecek farklı ve hızlı başlatıcıları göreceksiniz.

1- Nova Launcher

Ücretli ve ücretsiz sürümleri olan Nova Launcher, oldukça hızlı ve basit bir temaya sahip. Güzel özelleştirme seçenekleri ve minimalist yapısıyla tercih edilebilecek reklamsız bir Launcher.

İndirmek için: Nova

Ekran Görüntüsü Resmi

2- Niagara Launcher

Diğer başlatıcılardan tamamen farklı olan Niagara Launcher çok farklı ve sade bir yapıyla geliyor. Farklı, sade ve hoş bir ana ekran arayanlar için hızlı ve güzel bir alternatif. Ücretli ve ücretsiz 2 versiyonu olan uygulamada reklam bulunmuyor.

İndirmek için: Niagara

3- Lawnchair 2

Daha çok sade bir tasarımı olan Lawnchair 2, tamamen ücretsiz, hafif ve hızlı bir launcher. Birçok farklı kişiselleştirme ayarı ile tamamen kendinize göre kişiselleştirme yapabilme olanağı sunuyor. Basit ve şık bir arayüz istiyorsanız rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca uygulamanın içinde herhangi bir reklam bulunmuyor.

İndirmek için: Lawnchair 2

4- Lynx Launcher

Diğerlerinden daha farklı bir tasarıma sahip olması ve minimalist olmasıyla güzel bir launcher. Lynx Launcher herhangi bir reklam içermese de içindeki bazı özellikler ücretli olarak kullanılabiliyor. Yine de farklı tasarımı, minimalist olması ve hafif olmasıyla iyi bir tercih.

İndirmek için: Lynx Launcher

5- Smart Launcher

Smart Launcher adının hakkını verecek kadar farklı ve güzel özellikler barındırıyor. Smart Search özelliği ile yazdığınız kelimeyi aynı anda Play Store, rehber, Google ve uygulamalar arasında arayabiliyor. Güzel özellikleri nedeniyle diğerlerine göre hantal kalsa da iyi bir launcher. Smart Launcher reklam içeriyor fakat yıllık 7 TL gibi uygun bir fiyat ile reklamları kaldırıp tüm özellikleri aktif edebiliyorsunuz.

İndirmek için: Smart Launcher

Yazar Hakkında

1999 yılından beridir donanım ve yazılım ile uğraşıyor. İlk olarak abisinin yanında bu işlere merak salan PossibleTurco zaman içerisinde kendini geliştirerek birçok bilgi edindi. Bu bilgilerini ise yeni yeni insanlara sunuyor. Yardımsever ve heyecanlı bir insandır.
Back To Top