OnePlus 9 Pro ve OnePlus 9 Kamera, Ağ ve Sistem İyileştirmeleri ile OxygenOS 11.2.5.5 Güncellemesini Alacak!

OnePlus 9 Pro ve OnePlus 9 gelecek güncelleme Mayıs 2021 Android güvenlik yamasıyla birlikte geliyor.

OnePlus 9 Pro ve OnePlus 9 kullanıcı raporlarına göre Hindistan’da OxygenOS 11.2.5.5 güncellemesini almaya başladı. Amiral gemisi bu telefonlar, güncelleme ile beraber kamera, ağ ve sistem iyileştirmelerinin yanında Mayıs 2021 Android güvenlik yamasını alacak. Diğer bölgelerde güncellemenin ne zaman geleceğine dair bir bilgi maalesef bulunmuyor. OnePlus 9 Pro ve OnePlus 9 bu yılın Mart ayında piyasaya çıktı ve iki telefon da kutusundan Android 11 tabanlı OxygenOS11 ile çıkıyor. Ayrıca telefonlar İsveç markası Hasselblad tarafından desteklenmekte olan arka kameralara sahip.

OnePlus 9 ve OnePlus 9 için gelecek yenilikler:

OnePlus 9 Pro ve OnePlus 9 için gelecek güncelleme, OnePlus forumlarındaki kullanıcılar tarafından bildirildi. Bir kullanıcı tarafından paylaşılan OnePlus 9 Pro güncellemesinin değişiklikler kısmına ait ekran görüntüsüne göre güncelleme ile beraber Mayıs 2021 Android güvenlik yaması geliyor. Bununla birlikte güncelleme, arka kameraların HDR efektini ve beyaz dengesi performansında çeşitli iyileştirmeler yapıyor. Ayrıca OnePlus, akıllı telefonların şarj performansını, ağ performansının kararlılığını ve Wi-Fi performansında iyileştirmelerde bulundu. OnePlus, bilinen bazı sorunları giderdi ve genel sistem kararlılığını iyileştirdi. OnePlus’tan güncelleme ile ilgili resmi bir onay gelmedi. Bununla birlikte, kullanıcılar güncellemenin 130MB boyutunda ve güncellemenin tam yapı numarasının (OxygenOS 11.2.5.5.LE15DA) olduğunu söylüyor. Telefonların güçlü bir Wi-Fi bağlantısına sahipken ve şarjdayken güncellenmesi önerilir. OnePlus akıllı telefonlarınızdaki güncellemeleri manuel olarak kontrol etmek için Ayarlar> Sistem> Sistem Güncellemeleri> İndir ve kur bölümüne gidin. Kullanıcı raporu, GSMArena’dan edinildi.

OnePlus 9 özellikleri:

OnePlus 9, Mart 2021’de belirtildiği gibi Android 11 tabanlı OxygenOS 11 ile çıkış yaptı. 120 Hz tazeleme hızına ve 6.55 inç full-HD+ Fluid-Display AMOLED ekrana sahip. Amiral gemisi olan bu telefon, 256 GB’a kadar dahili depolamaya ve 12 GB’a kadar RAM bulunan seçeneklere sahip. Bunun yanında içinde Snapdragon 888 işlemcisi bulunuyor. Arka tarafına bakacak olursak, 48-megapixel Sony IMX689 ana sensörünü, Sony IMX766 ultra geniş açı sensörünü ve 2-megapixellik monokrom sensörü ile birlikte toplamda üç arka kamera bulunuyor. Önde ise özçekim için Sony IMX471 sensörü bulunuyor. Telefon kutusundan Warp Charge 65’i destekleyen 4500 mAh’lik bir batarya ile çıkıyor.

OnePlus 9 Pro özellikleri:

OnePlus 9 ile beraber çıkan OnePlus 9 Pro da aynı şekilde Android 11 tabanlı OxygenOS 11 kullanıyor. 120 Hz tazeleme hızına ve 6.7 inç QHD+ Fluid-Display 2.0 AMOLED ekrana sahip. Çoğu özelliği OnePlus 9 ile benzer aslında. OnePlus 9’un sensörlerinin yanında bir de 8-megapixel telefoto lense sahip. Ön kamera ise tıpatıp aynı. Batarya kısmında ise tek farkı 50W’lık kablosuz şarj özelliği.

Yazar Hakkında

Back To Top