Realme 9 Pro Serisi 16 Şubat’ta Geliyor

Realme geçen ay 9i’yi piyasaya sürdü ve bugün şirket, 16 Şubat’ta 9 serisinin Pro modellerini tanıtacağını duyurdu. Realme 9 Pro serisi Hindistan ve Avrupa dahil olmak üzere dünya çapında piyasaya sürülecek ve etkinlik canlı olarak Realme’nin resmi Facebook sayfasında ve YouTube kanalında 8AM UTC/1:30 PM IST’den başlayarak yayımlanacak.

Resmi: Renk değiştiren tasarıma sahip Realme 9 Pro serisi 16 Şubat'ta geliyor

Realme burada “seri” kelimesini kullandığından, genç markanın 16 Şubat’ta birden fazla akıllı telefon çıkaracağını göreceğiz. Şirket, Realme 9 Pro+’yı tanıtacağını şimdiden onayladı ve tasarımını ve Dimensity dahil birkaç özelliğini açıkladı. 920 5G SoC, AMOLED ekran, ekran içi parmak izi tarayıcı, kalp atış hızı monitörü ve arkada OIS’li 50MP Sony IMX766 ünitesi tarafından yönetilen üçlü kamera sistemi.

Resmi: Renk değiştiren tasarıma sahip Realme 9 Pro serisi 16 Şubat'ta geliyor

Realme, Realme 9 Pro+ için Yeşil ve Gündoğumu Mavisi olmak üzere iki renk seçeneğini onayladı ve ikincisi, güneş ışığına maruz kaldığında arka panelin rengini açık maviden kırmızıya değiştiren renk değiştiren arka kapak tasarımı içeriyor. Ancak bu özelliği vivo V23 Pro’da gördüğümüz için renk değiştiren bir arka kapakla gelen ilk akıllı telefon olmayacak.

Realme’nin 16 Şubat’ta tanıtması beklenen diğer akıllı telefon Realme 9 Pro da muhtemelen renk değiştiren tasarımı sergileyecek.

Kaynak: 
GSMArena

Yazar Hakkında

Back To Top